Hieronder vind u verschillende sites← back

Interesante en leuke sitesStichting Vrienden Stadstuin Helmond

De Nieuwe tuin is een kleine en een beetje eigenzinnige kwekerij waar Peter Bauwens en Kathelijne Thiers werken aan de selectie van buiten-gewone eetbare planten. Zij spelen met smaak, kleur en een zorgeloze kweekwijze, een avontuur in bio-diversiteit op zoek naar een nieuw tuinpubliek. Ze werken aan een moestuin nieuwe stijl, waarbij het plezier en de ervaring even belangrijk is als de oogst. Het resultaat van hun zoektocht vind je in de vorm van zaden, planten en boeken.

Bij VKTuintechniek bent u aan het juiste adres voor uw aankoop, reparatie en onderhoud van alle bos-, tuin- en parkmachines. Ze hebben een zeer breed en compleet assortiment, voor de professionele en particuliere gebruiker.

 Hagelaar

Welkom bij Appelboer Jurrius. In deze plattelandswinkel kunt u terecht voor sappige appels en peren uit hun eigen boomgaard.

Eens een Jurrius appel, altijd een Jurrius appel. "Dè proef de gewoon. Echt woar!"

Met  dank aan Appelboer Jurrius voor het sponseren van de Fruitkisten die in de Stadstuin staan.

tuincentrum Klerks  Tuincentrum Klerks is gespecialiseerd in keukenkruiden, groenteplanten en vaste planten.

Zij zijn gevestigd in Oisterwijk op de Peperstraat 27.

AquaHandling Helmond importeert, produceert en installeert installaties voor het zuiveren en ontijzeren van grondwater en verzorgd de aanleg en onderhoud van tuinberegeningen, waterpompen en alle overige watertechnische installaties.

Al hun installaties zijn pasklaar voor particulier of industrieel gebruik

Stedelijke dynamiek  Suytkade in Helmond is een bruisende centrumwijk in wording. Het bijzondere is de speciale mix. Je kunt er wonen, werken, naar school gaan of lekker uitgaan of ontspannen. Suytkade is voor mensen die wel houden van een beetje actie en dynamiek. Maar dan wel gemengd met een toefje gemak en op smaak gebracht met een flinke scheut modern comfort. Dus: wonen, werken, scholing en vrije tijdsbesteding:'t Gebeurt allemaal op Suytkade.

Arte in Keukens, Arte in Sanitair en Arte in Projecten.

Met dank aan Arte voor het keuken blokje. Al vanaf 1926 is Ton’s familiebedrijf Vreeken’s Zaden gespecialiseerd in zaden. Zijn overgrootvader Anthonie van Namen had zelfs rond 1880 al een zaadbedrijf. Het verzamelen van een groot assortiment zaden zit dus al jaren in het bloed! In het gezellige tuinwinkel te Dordrecht vind je al die duizenden producten van hun site uitgestald. Een aanrader om een tochtje naar Dordrecht te wagen, het zal je zeker steeds weer boeien!


Velt België